Nešto vise o nama...

Naša firma

Visok profesionalizam i bogato iskustvo je ono što nas izdvaja od drugih

Upoznajte nas

Studio Foto Bata danas je najsavremeniji studio za fotografiju i dizajn u Pančevu i široj okolini. Od 1995. godine poslovne prostorije smo preselili u centar Pančeva u ulici Vojvode Radomira Putnika 29, a od 15. decembra 2014 godine na novoj adresi Nemanjina 3.
Glavna delatnost nam je izrada fotografija i fotografisanje, ali se uspešno bavimo i snimanjem i izradom video spotova. Sve važnije mesto u našoj delatnosti zauzimaju i grafički dizajn i štampa.

“Studio Foto Bata asocijacija je na kvalitetnu fotografiju i video snimak, originalni dizajn ramova i albuma za slike, omota video snimaka i spotova, izradom raznih veličina fotobook-ova”

Marko RakićGoogle maps review

“Radili smo fotoknjige s putovanja i bili smo odusevljeni. Profesionalizam i kvalitet na najvisem nivou. Svaka preporuka...”

Mira CikicGoogle maps review
Vlasnik

Josip Kirhrot

Consectetur adipiscing elit. Etiam id mi faucibus, malesuada quam eget, facilisis turpis. Quisque ac purus erat.

Donec id pharetra tellus, vitae vehicula dolor. Aenean leo lorem, tempor vel mauris in, interdum fringilla erat. Nam auctor sodales dapibus. Ut et nibh sed neque lobortis mollis. Cras mauris tellus, ornare sed vestibulum eu, sagittis vitae justo. Vivamus pellentesque augue in orci commodo dignissim. Fusce id mi lacus.

Nullam ultricies mollis lorem, ac gravida diam pretium eget. Ut porttitor scelerisque lacus, a fringilla felis blandit sed.

Istorija

O nama

Studio Foto Bata asocijacija je na kvalitetnu fotografiju i video snimak, originalni dizajn ramova i albuma za slike, omota video snimaka i spotova, izradom raznih veličina fotobook-ova, jer u svom radu koristimo najsavremeniju tehnologiju, prvenstveno najsavremenije foto aparate i računare.
Ne bavimo se samo izradom fotografija standardnih dimenzija, već svakodnevno pokušavamo da sjedinimo želje naših klijenata i mogućnosti. Tu inovativnost najviše dolazi do izražaja.

U današnje vreme kada je konkurencija svuda prisutna, a digitalna fotografija sve zastupljenija ponosni smo što su naši klijenti zadovoljni pruženom uslugom i proizvodom i što nam se redovno vraćaju. Neki od razloga za to, svakako su inovativnost u svakom segmentu našeg rada, sveže ideje i originalni proizvod.
U poslednjih nekoliko godina, otkako su se u posao uključili i sin i ćerka, postali smo prava porodična fabrika – tačnije, pančevačka laboratorija za ulepšavanje stvarnosti, kako volimo to da kažemo.
Od osnivanja do danas više puta smo menjali tehnologiju rada. Uvek smo bili u toku savremenih zbivanja iz sveta fotografije i uvek se trudili da se sve što je novo nađe i u našim radnim prostorijama. Tako je i danas.

Posao koji smo pokrenuli, sada već davne 1981. godine, supruga i ja, na Sodari, nakon 14 godina preselili smo se u centar gde smo i danas. A naša deca, zajedno sa nama, nastavljaju dalje da razvijaju naše snove i od hobija, od kojeg smo davno krenuli, napravili smo uspešan posao.
Kako kažu, dobar glas daleko se čuje. Mi želimo da se još dalje vidi i pozivamo Vas da nas posetite.
Dobro došli na naše internet strane.

S poštovanjem,

Josip Kirhrot – Bata,
vlasnik i osnivač Samostalne zanatske radnje
Foto Studio Bata

Kontakt

Nalazimo se ovde.

Nemanjina 3, Pančevo, Serbia, 26000

Radno vreme:
Pon.-Pet. 08:30 – 20:00
Sub. 09:00 – 17:00

Možete nas pozvati na telefon.

013 301250, 063 391960

Pišite nam na mail.

fotobata@gmail.com